I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, October 20, 2008

21hb: Tarikh yang di tunggu-tunggu
Assalamualaikum..

sahabat-sahabat yang di rahmati Allah..ari n adalah ari mengundi bagi pilihanraya kampus bagi upsi.banyak dugaan yang kami lalui semasa tempoh berkempen. sekarang tempoh berkempen pun sudah tamat tepat pada pukul 11pm tadi. maklumat terkini seramai 3 orang mahasiswa proaspirasi di tangkap kerana mengedarkan flies yang tidak di sah kan..

pada malam tadi, rapat umum di khar amat mengamatkan keadaan sekalipun hujan. proaspirasi banyak membuat kecoh dan provokasi..malah saya telah memarahi mereka kerana membuat bising semasa calon bebas nor aqilah hanis menyampaikan manifestonya. ini menunjukkan betapa kurang ajarnya pro aspirasi..Oleh itu, jgn undi pro aspirasi yang mengatakan mereka mahasiswa berkualiti.

berbagai fitnah ditaburkan kepada calon bebas oleh aspirasi yang mengatakan ada calon-calon bebas yang menyalah gum]nakan kuasa dan mengelapakan duit. ini adalah fitnah!!!kerana semua fitnah itu telah di sahkan oleh pihak universiti adalah rekaan semata-mata.. tidak lupa juga, saya di katakan dalam blog bereka bahawa saya di bayar u mengambil gambar2 u akhbar.

akhir sekali, saya dengan tegas kita harus menolak calon pro aspirasi(kualiti hampeh!!!) seperti rashid,Azmi, Ain, Nabila Soraya, Hazwan dan Munirah dan lain2..tidak lupa juga, kawan saya yang hampir di tarik oleh aspirasi untuk di belasah. tapi dengan izin Allah, kawan saya itu terselamat. penyokong2 mereka telah di upah untuk menyokong proaspirasi..ini amat menyedihkan..keselamatan calon-calon bebas juga amat membimbangkan..insyaAllah, doa saya mengiringi pejuang2 islam..

ini tahun terakhir saya di sini.. saya mahukan adik2 saya mendapat kepimpinan yang amar ma'ruf nahi munkar..Undilah calon bebas kawasan umum saya nazira binti Jiat..

Turunlah mengundi!!!

HambaAllah86

Ya Allah satu kan lah hati kami..

Design by Abdul Munir Visit Original Post Islamic2 Template