I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, January 18, 2009

zionis laknatullah mengganas di palestin..

Assalammualaikum..

Salam takziah kepada saudara islam ku di palestin..

Pada minggu lepas, saya telah menghadiri demostrasi anjuran mahasiswa di kedutaan mesir..perarakan yang disertai hampir 5000 orang mahasiswa dari seluruh negara mengambil bahagian sebagai tanda marah mahasiswa atas kekejaman Israel di Pelestin.

kami memilih kedutaan ini kerana kerajaan mesir masih tidak membuka sempadan Rafahnya untuk pelarian penduduk Palestin dan bantuan yang hendak disalurkan kepada rakyat palestin. ini menunjukkan negara mesir ini bersengkongkol dengan israel jahanam bagi membunuh rakyat palestin..

Saya menyeru kepada sekalian sahabat-sahabat agar membantu rakyat palestin di sana.ingatlah sahabat-sahabat sekalian, jika di akhirat kelak kita di tanya oleh Allah, apa yang kita buat semasa palestin di serang..saudara seislam kita dibunuh sewenang-wenangnya..ramai yang mati syahid kerna memperjuangkan aqidah dan mempertahankan baitul maqdis...di manakah kita semasa itu.. sedang menonton AJL???bersuka-suka ria di disco??melakukan maksiat??membeli barangan yang menyokong israel?? baiklah diri kita ini bermuhasabah sejauh manakah kita prihatin dengan sahabat kita di Palestin. sejauhmanakah kita memboikot barangan israel dan US???

wahai sahabatku sekalian..

sudah 60 tahun peristiwa nakbah di pelestin tanpa pembelaan umat islam dari negara-negara islam yang lain..berbagai peristiwa telah berlaku antaranya pembunuhan beramai-ramai di sabla dan shatila.. kita di sogok dengan pelbagai hiburan yang melalaikan umat islam..kita perlu mengambil langkah proaktif untuk mengatasi masalah ini..Ayuhla!!!kita bangkit bagi menegakkan islam di bumi Allah ini..

Takbir!!!
Design by Abdul Munir Visit Original Post Islamic2 Template